Wie ben ik

Mijn naam is Gerda Scheer .           

Na en tijdens de opleidingen kunstzinnig en creatief coachen en een HBO opleiding coaching en begeleidingskunde  merkte ik al snel dat mijn interesse en expertise ligt bij het werken met meisjes, meiden en jonge vrouwen.
In mei 2018 startte de eerste specialisatie tot Meisjescoaching van Elske Kolkman in Nederland en inmiddels ben ik één van de allereerste gecertificeerde meisjescoaches in Zuid-Holland met een girlcrew achter mij door heel Nederland.

Creatief coachen

Durven te gaan staan en kiezen voor de specialisatie heeft een mega impact gehad op mijn ontwikkeling. Er was een groei van coach naar de rol van specialist.
De wens op mijn eigen praktijk te starten kreeg steeds meer vorm en ik heb de keuze gemaakt om meisjes, meiden, vrouwen en ouders succesvol verder te helpen.
Ik heb mij gespecialiseerd in coaching met een creatieve aanpak omdat ik zelf lang heb geworsteld met onzekerheden, als klein meisje voelde ik mij vaak alleen in mijn geworstel en heb ik me veel laten belemmeren door een negatief zelfbeeld. Ik was toen ook al creatief en dat hielp mij enorm. Wat had ik graag op school les willen hebben in hoe het leven te leven. Ik leerde van alles, maar niet hoe ik kon stoppen met zorgen maken, wat het betekend om hoogsensitief persoon te zijn en hoe je je wat minder aantrekt van wat anderen van je vinden.

Girl Power

Ik geloof in de kracht van vrouwen.
Ik zie het geworstel met een negatief zelfbeeld bij de meisjes en meiden van nu.
Ik heb een groot hart en wil van betekenis zijn.
Ik sluit me aan bij de belevingswereld van de meiden van nu.
Ik benader klanten vanuit een holistisch mensbeeld.
Ik ben enthousiast en kan anderen enthousiasmeren.
Ik ga steeds weer opzoek naar het positieve.

Je kunt altijd vrijblijvend met mij contact opnemen via onderstaand contact formulier.